Coș - 0,00 lei

Informatii transport:

Produsele comandate se livrează în toată ţara, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Acestea sunt: prin Curierat Rapid în maxim 48 ore, sau pot fi ridicate de la sediul SC Mevicons SRL.

Taxele de transport pentru comanda dumneavoastră vor fi calculate după finalizarea comenzii în funcţie de metoda de plată aleasă, dar şi de valoarea şi greutatea coletului.

Curierat rapid:

Expedierea coletelor prin curierat rapid este asigurată de SC FAN COURIER EXPRESS SRL .Termenul de livrare este de maxim 48 ore. Excepţie de la această regulă fac sărbătorile legale, zilele declarate nelucrătoare, calamitaţi naturale(inundaţii, cutremur, etc.) sau cazul de forţă majoră (război, prăbuşire de avion, accident de maşină,etc.).Coletele expediate prin FAN COURIER EXPRESS SRL  sunt sigilate pe toată durata transportului, până la livrare.

Ridicarea de la sediul SC Mevicons SRL:

Produsele se pot ridica de la sediul SC Mevicons SRL, de Luni până Vineri, între orele 8:30 şi 16:30 (sau la data şi ora stabilită cu reprezentantul site-ului) de către client sau o persoană împuternicită de acesta.